Sexede leggings til alle lejligheder

15 februar 2019 Astrid Pedersen
Sexede leggings til alle lejligheder

Er du ikke typen, som går så meget i strømper eller strømpebukser, skal dette dog ikke forhindre dig i at fremhæve dine sexede stænger. Benene er noget af det mest forførende på en kvinde uanset højde, drøjde og facon. Hvis du kan få dem til at fremstå fra deres allerbedste side, er du et langt skridt foran i det erotiske spil. Og til det formål findes der et utal af lækre leggings, som er skabt til at smyge sig om dine lår og lægge, og få dig til at ose af erotisk udstråling.

Leggings med shine – når dine ben skal i fokus

Hvis du er stolt af dine bens svungne og kurvede facon, kan du fremhæve denne yderligere ved hjælp af et par skinnende leggings. Leggings med metallic effekt er helt eminente til at lede opmærksomheden hen på dine ben – især hvis dine leggings samtidig er udført i en flot farve, som fanger opmærksomheden øjeblikkeligt, for eksempel shocking pink. De elastiske leggings vil klæbe til dine ben og fremhæve deres flotte former, og hvis du samtidig vælger at iføre dig et par stiletter eller andre former for højhælede sko, vil dine lægge komme til at fremstå spændstige som aldrig før.

Leggings med wetlook – frækt og pikant

Du kan også vælge et par leggings af et materiale, som giver det eftertragtede, glinsende wetlook. Disse leggings er som oftest fremstillet ud af en form for latex, som er vældig behageligt at være iført – nærmest som blødt skind. Wetlook leggings er forførende på den lidt BDSM agtige måde, og udelukker enhver tendens til uskyldsrene tanker.

Ripped leggings – super frækt til festen

Et par ripped leggings kan sagtens bruges som fest beklædning. De mange flænger, som sidder vandret i hele benets længde, får dine stænger til at tage sig ekstra lange og sexede ud. Du kan finde leggings med den effekt, som passer til dig, på love-lingeri.dk