Lav en fællesaftale som par om at tage på swinger dating

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Der hersker mange fordomme om det med swinger dating, men for dem, der allerede har gjort sig bekendt med dette felt, så er man ikke så bange eller bekymret over, hvad andre folk tænker om en – for man holder virkelig af det.

For nogle bliver det bare en oplevelse, som de skal krydse af og have det hak i bæltet, men de behandlede oplevelsen med respekt dengang, men for andre bliver det måske noget, som satte en ny kulør på deres tilværelse og ikke mindst samvær og sexliv i deres parforhold.

Det kan være, det endte med at tænde gnisten i sengen, efter der gik hverdag og børn i den, efter man havde været forelsket og kun havde øjne og tid for hinanden til at starte med.

Det blev så lige genoplivet her, da man kom ud og mødte andre mennesker, der osede og strålede af sexglæde, hvor man direkte fysisk kunne hente inspiration til ens eget soveværelse.

Lad det ikke blive en engangsoplevelse med swinger dating

Desværre sker det så også for en del, at man falder tilbage i rutinen igen, fordi man troede, at det var nok at prøve sådan en omgang swinger dating en enkelt gang i livet.

Man var dog enige om, at man gerne ville prøve det igen enten med de samme personer eller et nyt sted med andre mennesker, men man kom lidt fra det, fordi det ikke blev konkret nok.

Derfor skal man gøre med den slags, som man bør gøre det med mange andre aftaler, der ikke skal løbe ud i sandet: Lav en fast aftale!

Det burde være muligt, når man finder ud af, hvor meget swinger dating betyder for en, at man kan finde mindst en dag om måneden, hvor man kan nyde den oplevelse sammen.

Skulle man blive nødt til at aflyse den aftale, så finder man straks en ny, så den heller ikke bliver glemt i længden.

Flere Nyheder