Kom i form med Pole Fitness

05 maj 2019 Astrid Pedersen
Kom i form med Pole Fitness

Drømmer du også om at tilegne dig poledancerens smidighed samt hendes udtryksfulde og forførende moves? Vil du også betvinge den skinnende pole dance stang – og ønsker du samtidig at komme i lidt bedre form på alle måder? Så er pole fitness højst sandsynligt noget for dig.

Pole dance og pole fitness – styrke, femininitet og elegance

I dag er pole fitness en disciplin på linje med zumba dance, og pole dance er samtidig en kunstnerisk udtryks form lige som belly dance. Der afholdes stævner i pole fitness lige som der afholdes fitness konkurrencer, danse konkurrencer og lignende – og flere og flere får øjnene op for de mange helbredsmæssige fordele ved pole fitness.

Når du dyrker pole fitness, bruger du hele kroppen, og træner såvel styrke som koordination, smidighed og udholdenhed. Du lærer at bevæge dig i takt til musikken, samtidig med at du udfører øvelser, som er en gymnast værdig. Og samtidig kan du føle dig så feminin og elegant!

Vælg det rette pole fitness studio, når du skal lære teknikken

Hvis du ønsker at dyrke pole fitness – måske starte helt fra bunden af – er det vigtigt, at du vælger et professionelt og seriøst pole fitness studio. Blandt disse finder du det velrenommerede Pole Republic. Hos Pole Republic finder du udelukkende dygtige og hjælpsomme trænere og instruktører, som gør deres ypperste for at tilbyde individuel hjælp og vejledning til de til tider vanskelige øvelser.

Pole Republic har speciale inden for træningsformerne pole fitness, aerial silk og aerial hoop. Du kan læse mere om træningen på polerepublic.dk

Flere Nyheder