Få en dybere forståelse af dit forhold med bondage

11 maj 2018 Astrid Pedersen
Få en dybere forståelse af dit forhold med bondage

En af de frækkeste og mest pirrende seksuelle lege, der findes, er bondage. Bondage som begreb er blevet folkeeje inden for de seneste ti år, især på grund af bøger og film som ”Fifty Shades Of Grey”. Her praktiseres en blid form for BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme), hvor de fleste kan være med. Selv om man ikke tænder på voldsom fysisk smerte – hverken som modtager eller udøver – kan de spil, som udføres i BDSM, være tiltrækkende og spændende. Og hvis man trænger til at afprøve sine seksuelle grænser, er bondage et glimrende sted at starte.

Bondage – en tillidsøvelse mellem dig og din partner

Faktisk kan bondage føre til, at du og din partner lærer hinanden at kende på et dybere plan. Bondage og let BDSM er nemlig ikke kun et spørgsmål om at binde hinanden og piske hinanden med ridepiske. Bondage er en del af et seksuelt betonet ”mind game”, hvor al magten over den modtagende part lægges i hænderne på udøveren. Og den slags hengivenhed kræver tillid. Derfor kan bondage kun udøves af parter, hvor imellem den ubetingede tiltro og tiltro hersker.

Få mere seksuel nydelse med bondage

Når den modtagende part er bastet og bundet, er det nemlig op til den aktive part at udøve sin magt – eller lade være. Heri består magtspillet, og det virker på meget dybe, underbevidste planer, hvilket det er en fordel at gøre sig 100% klart, inden man kaster sig ud i legen. Hvis du og din partner er klar til at eksperimentere med bondage, kan I købe de nødvendige remedier – reb, remme, seletøj og håndjern samt diverse blindfolds, ball gags, læderpiske og andet tilbehør til bondage online på belugi.dk. I kan gå på opdagelse i Nordens største udvalg af sexlegetøj – herunder fetich og bondage i i webshoppen på belugi.dk, og få hurtig, billig og diskret forsendelse.